top of page

Leo

Leo är vårt största rum.  Det är 18 kvadratmeter stort och inrett med två sängar samt en bäddsoffa med plats för två personer. Frukost,
 lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster. Leo är namngivet efter en skonert med byggmästare Josef Jansson. Leo köptes av bonden Erik August Lundberg, häradsdomaren Karl Gustaf Mattsson, bonden Erik Petter Eriksson med flera, från Lemland. Byggnadsåret var 1870, och skeppet slopades 1898. Leo ligger vrak i Lumparsund bara några hundra meter från Amalia.

Mathilda

Detta rum är 13 kvm stort och har 2 + 1 enkelsängar. Frukost, lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster. Rummet har vi gett namnet Mathilda efter en skonare. Hon ägdes av  C. A. Melander i Granboda, Lemland och byggdes år 1873. Mathilda havererade och kondemnerades år 1885.

 

Cecilie
 
Detta rum är ett familjerum på Amalias övervåning. I rummet finns två enkelsängar samt en bäddsoffa med plats för två personer. Frukost, lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster.

bottom of page