top of page

Ceres

Ceres är ett lite mindre dubbelrum på Amalias övervåning. Här finns plats för två övernattande gäster. De små dubbelrummen är perfekta för dig som reser lätt och vill ha en enkel övernattning. Frukost, lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster.
 

Fennia

Fennia är ett lite mindre dubbelrum på Amalias övervåning. Här finns plats för två övernattande gäster. De små dubbelrummen är perfekta för dig som reser lätt och vill ha en enkel övernattning. Frukost, lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster.

Cedia

Cedia är ett lite mindre dubbelrum på Amalias övervåning. Här finns plats för två övernattande gäster. De små dubbelrummen är perfekta för dig som reser lätt och vill ha en enkel övernattning. Frukost, lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster.

Belle

Belle är ett lite mindre dubbelrum på Amalias övervåning. Här finns plats för två övernattande gäster. De små dubbelrummen är perfekta för dig som reser lätt och vill ha en enkel övernattning. Frukost, lakan och handdukar ingår. Dusch och badrum delas med andra gäster.

bottom of page